4/1/09

Καταραμένο Ισραήλ
















Να σταματήσει επιτέλους η σφαγή των παιδιών στη Γάζα.

Τόσα γαμημένα χρόνια βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια: Την αδικία να θριαμβεύει, και τους κακούς να κερδίζουν πάντα, ανενόχλητοι, ατιμώρητοι, προκλητικοί και πρόστυχοι.

Και το καινούργιο κωλόπαιδο 2009, ακόμα δε βγήκε από της μάνας του την τρύπα, μας γέμισε αίματα, κλάμα, πανικό, θάνατο, πετσοκομμένα βρέφη να χειρουργούνται στα πατώματα των βρόμικων νοσοκομείων.

Και "εμείς" οι ανύπαρκτοι, οι χειροκροτητές τι κάνουμε; Βάφουμε κούκλες κόκκινες, γράφουμε μαλακίες στα μπλογκς (όπως αυτά που διαβάζετε καλή ώρα) και άμα λάχει, βγαίνουμε και στους δρόμους και επαναλαμβάνουμε φωναχτά, τη ντουντούκα.

Οι "αρχηγοί" μας; Αυτοί κι αν είναι!
Γράφουν αντιπολεμικά στιχάκια και μας τα διαβάζουν στην τηλεόραση. Άντε να τους στείλουν και καμιά νταλίκα με νερά, μπαμπάκια και ντεπόν. Ο Ομπάμα παίζει γκολφ με τα βυζιά έξω, ο Πάπας προσεύχεται επί παντός επιστητού, και η Τσεχία (!) βρήκε ευκαιρία να γλύψει τους εβραίους εκ μέρους της Ευρώπης! Να μη μιλήσω για τους υπόλοιπους άραβες, που δεν αντιδρούν στη σφαγή των δικών τους, γιατί μόλις ακούνε Ισραήλ, τους φεύγει εντελώς η μαγκιά!

Τι είναι επιτέλους αυτό το κωλοκράτος που ονομάζεται Ισραήλ; Ο κυρίαρχος του κόσμου; Η κατάρα του πλανήτη; Ο φόβος και ο τρόμος των αρχηγών της Γης; Ο απόλυτος επιβήτορας της Παγκόσμιας Ειρήνης;
Κάτι απ΄όλα αυτά, ή όλα μαζί;

Ας τα βλέπουμε όλα αυτά εμείς οι Έλληνες, που πετάξαμε στα σκουπίδια την Ιστορία μας, για να κάνουμε θρησκεία την αιματοβαμμένη, σκοτεινή μυθολογία τους...

1 σχόλιο:

mantinada είπε...

Σε χαίρομαι!

Να είσαι καλά...