3/6/11

Προσοχή τις αναλογίες!


Η Ελλάδα καταρρέει.
Εδώ και δεκαετίες, οι αλήτες που ψηφίζαμε με τόσο πείσμα και φανατισμό, δεν έκαναν τίποτα άλλο, παρά να φρακάρουν τους αμέτρητους λογαριασμούς τους στις παγκόσμιες τράπεζες, με τα λεφτά μας, που εμείς οι αφελείς μαλάκες τους εμπιστευόμαστε

Δε νομίζω να υπάρχει έντιμος πολιτικός, να υπάρχει άνθρωπος που ξεκινά πολιτική καριέρα, χωρις να έχει βάλει στόχο να τα οικονομίσει. Πως αλλιώς δικαιολογούνται τα τεράστια ποσά που ξοδεύει προεκλογικά; Γιατί νομίζετε πως πουλάει ότι έχει και δεν έχει για φέιγ βολάν, αφίσες και κεράσματα; Από μεράκι, ή από αγάπη για την έρημη την πατρίδα;

Προσέξτε σύντεκνοι, γιατί η Κρήτη μας, μετά τον μεγάλο Βενιζέλο, πολλά απ΄τα εν λόγω καθίκια έχει γεννήσει, ή έστω υποθάλψει. Προδότες ποδοπατούν τα άγια χώματα μας, καμαρώνοντας μάλιστα και διαλαλώντας την Κρητική καταγωγή τους! (Είναι αυτοί που αν ζούσαν στα ηρωϊκά χρόνια της επανάστασης, αντί να πάρουν τα όπλα στα βουνά, θα έκαναν τις καμαριέρες του πασά).

Τώρα που η Ελλάδα καταστράφηκε, που είναι αδύνατον να μην χρεοκοπήσει, συνεχίζουν χωρίς ίχνος ντροπής να ξεπουλάνε ότι ξεπουλιέται, ότι κατέκτησαν με αίμα και δάκρυα οι αδικοσκοτωμένοι όπως αποδεικνύεται πρόγονοί μας.

Το σκεπτικό τους;
"Μάζεψε όσα μπορείς τώρα που γυρίζει, για νάχουμε να τρώμε τη νύχτα που θα φύγουμε!"
"Πούλα, ξεπούλα, κλέψε, άρπαξε ότι προλάβεις, όσο οι δημοσιογράφοι στη γωνιά θα μας κρατάνε τσίλιες!".

Γιατί απ' την επόμενη μέρα της πτώχευσης (θα είναι η 5η στην ιστορία μας), αφού ανασηκώσουμε τα μανίκια και στρωθούμε στη δουλειά, θα διαπιστώσουμε πως δυστυχώς, δεν υπάρχει Ελλάδα να ξαναφτιάξουμε απ΄την αρχή. Τα πάντα θα ανήκουν σε κάποιους ξένους. Ξηρά, θάλασσα, ουρανός και υπέδαφος.
Την επόμενη της πτώχευσης, θα ξυπνήσουμε δούλοι...

Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα;
Τίποτα σοβαρό. Ότι ήταν να κάνουμε, το κάναμε, κουνώντας τα σημαιάκια τους και παίζοντας πολιτικές μπουνιές αναμεταξύ μας.
Τώρα καμιά μούτζα, κανά γιαούρτι, όπου εμφανίζονται, έτσι για να τους πείσουμε ότι ξυπνήσαμε.

Αλλά προσοχή, μη ξεχνάμε τις αναλογίες: Μια μούτζα στην μούρη τους, τρείς στη δικιά μας...

1 σχόλιο:

D.Angel είπε...

Πόσο δίκιο έχεις!
Καλό Σ/Κ Στέλιο!
Φιλιά